"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
MAAILMAST: Rooma juhid lähevad välismaale tööle (0)
06. oktoober 2008

70 riigis tehtud uuring selgitas, kus inimesed töötaksid. Uuringust tuli välja, et enamik itaallastest tahavad töötada välismaal, ja just areneva majandusega riikides. 64% itaallastest tahab töötada meelsamini Brasiilias, Venemaal, Indias või Hiinas, ainult 22% Ameerika Ühendriikides ja 9% soovib oma karjääri teha mujal Euroopas. Üks põhjendus on, et arenguriigid pakuvad inimestele paremaid võimalusi kui Euroopa või USA.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.