"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Pääsküla ringristmik valmib oktoobri lõpuks (0)
06. oktoober 2008

Seoses rekonstrueerimistöödega Pärnu maantee Laane tänava ja Kadaka puiestee ristmike vahelisel lõigul jätkavad liini nr 27 ja liini nr 20 autobussid ümbersõitu kuni 19. oktoobri kella 24ni.
Liini nr 27 autobussid sõidavad mõlemal suunal ümbersõidumarsruudil Pärnu maantee, Laane tänav, Hommiku tänav, Kadaka puiestee ja Pärnu maantee.
Liini nr 20 autobussid sõidavad Kadaka puiestee kaudu. Tagasipööre kesklinna suunal on ümbersõidu ajal Rohula tänava, Kadaka puiestee, Pärnu maantee ristmikul.
Pärnu maantee Laane tänava ja Kadaka pst vahelise lõigu rekonstrueerimistööde lõpetamise tähtaeg pikenes seetõttu, et oleks võimalik säilitada võimalikult palju Pärnu maantee äärset kõrghaljastust. Selleks, et säästa kasvavaid mände, tuli uuesti projekteerida Pärnu maantee – Suvila tänava ringristmik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.