"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Sügise ­fotokonkurss (0)
06. oktoober 2008

Tallinna Noorsootöö Keskus kuulutab välja fotokonkursi teemal “Sügis – läbi noorte silmade”, kuhu oodatakse töid noortelt vanuses 7–19 eluaastat. Fotodel peaks kajastuma noorte nägemus sügisesest ilust. Iga osavõtja võib esitada kuni kolm fotot digitaalsel kujul jpg-formaadis. Fotode juurde tuleb lisada autori nimi, e-mail, kontakttelefon ja töö pealkiri, samuti pildistamise aeg (kuu, aasta) ja koht. Kõik osavõtjad vastutavad esitatud tööde autorluse ning enda andmete õigsuse eest.
Töid saab esitada kuni 31. oktoobrini elektroonilisel kujul e-posti aadressile lasnamäe@taninfo.ee või tuua Lasnamäe noortekeskusesse (Kahu 4) või Mahtra noortekeskusesse (Mahtra 48) andmekandjale salvestatuna.
Fotosid hinnatakse kolmes vanusegrupis: kuni 12aastased, 13–17aastased ja 17–19aastased.
Konkursi tulemused avalikustatakse hiljemalt 14. novembril Lasnamäe noortekeskuse kodulehel. Lisainfo tel: 632 8814.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.