"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tulekul esimene Invamess (0)
06. oktoober 2008

Tallinna Puuetega Inimeste Koda korraldab 15.-16. oktoobril messi “Invamess 2008”, mille eesmärgiks on suurendada puuetega inimeste, nende pereliikmete ja valdkonna spetsialistide teadlikkust teenustest ja toodetest, mis aitavad parandada puuetega inimeste igapäevast toimetulekut.
 “Kui poliitikud räägivad õnge pakkumisest abivajajatele, siis tegelikult peame ka õnge ise ehitama,” ütles Tallinna Puuetega Inimeste Koja juhatuse liige Külli Urb. “Järgmise aasta riigieelarve mõjutab eriti valusalt just puuetega inimeste elujärge, mis ka siiani kuigi roosiline ei olnud.”
Invamessil saab tutvuda õppimisvõimaluste, puuetega inimeste ühingute tegevuste, abivahendi- ja meditsiinifirmade toodete, rehabilitatsiooniasutuste teenustega jpm.
Messi ajal tegutsevad mitmed avatud töötoad, mille teemadeks on puuetega laste perekonda toetavad teenused, tromboos, diabeet ja universaalne disain.
Mõlemal päeval on külastajatel võimalik saada sotsiaaltöötaja käest teavet puuetega inimestele suunatud toetustest ja teenustest Tallinnas, vajadusel saab toimetulekutoetuse alast nõu, võlanõustamist ning teavet abivahendite soetamiseks.
Invamess toimub Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses (Endla 59) 15.-16. oktoobril kell 14-19. Külastajatele on mess tasuta. Lisainfo: Tauno Asuja, tel 525 6560, http://www.tallinnakoda.ee/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.