"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Vaimne tervis teabetoast (0)
06. oktoober 2008

6.–10. oktoobrini tähistatakse linnas taas vaimse tervise nädalat, mille käigus avatakse 7. oktoobril 2008 kell 14.00 Tallinna Vaimse Tervise Keskuses teabetuba (Õismäe tee 105a), mille eesmärk on pakkuda infot vaimse tervise teenustest. Teabetoas töötab esialgu üks nõustaja, kes jagab teavet nii kohapeal kui ka telefoni ja interneti teel. Uue teenusena pakutakse teabetoas ka kogemusnõustamist, kuidas haigusest taastuda. 
10. oktoobril kell 14 on keskuses avatud uste päev loenguga “Ka psüühikahäirega inimese lähedased vajavad toetust”, esineb Tallinna Vaimse Tervise keskuse  psühholoog  Kristel Altmäe. Kogemusnõustajad tutvustavad oma teenust. 11. oktoobril kell 11.00 on ka Lasnamäe Töö- ja Tegevuskeskuses (Pae 19) avatud uste päev. Koostöös Eesti Psüühikahäiretega Inimeste Toetajate Ühendusega korraldatakse perepäev, oodatud on kõik praegused ja endised kliendid, pereliikmed ning toetajad. (Osalemissoovist palume teatada hiljemalt 7. oktoobriks tel 634 5600.)

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.