"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Aegna loodusretked on noorte seas populaarsed (0)
13. oktoober 2008

Aegna sügisesed õuesõppepäevad Tallinna koolidele jõudsid edukalt lõpule ning osavõtjaid oli tänavu mullusega võrreldes oluliselt rohkem.
Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul muutuvad Aegna saare õppepäevad järjest populaarsemaks. “Kui kahel eelmisel aastal külastas saart kokku 700 last, siis ainult sel sügisel korraldatud 20 õpperetkel osales 507 õpilast,” ütles Boroditš.
8. septembrist kuni 3. oktoobrini said Tallinna kooliõpilased tasuta osaleda esmaspäevast reedeni Aegna saarel toimuvatel looduse õpperetkedel, mida juhendasid Tallinna Nõmme Noortemaja loodusmaja kogenud õpetajad. Õpilastele tutvustati saare maastikku, kus on esindatud mitmekesised pinnavormid ning liigirikas ja haruldane taimestik.
Keskkonnaamet ootab järgmisel aastal kõiki keskkonnahuvilisi Aegna saart avastama.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.