"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Kaarli puiesteel suletakse liiklus kolmapäevast (0)
13. oktoober 2008

Alates 15. oktoobrist suletakse Kaarli puiesteel ja Vabaduse väljakul liiklus tavatranspordile. Autoliiklus suunatakse ümbersõidule Balti jaama või Suur-Ameerika tänava kaudu. Ajutise liikluslahenduse skeemid on sarnased suvel juba kasutatud ümbersõidumarsruutidega.
Ühissõidukite liiklust Kaarli puiesteel ja Vabaduse väljakul ei suleta. Jalakäijatele tagatakse ohutu läbipääs.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.