"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Lasnamäe tööstuspargi teine etapp jõudis lõpule (0)
13. oktoober 2008

Möödunud nädalal avati pidulikult Lasnamäe Tööstuspargi teine etapp. Teises etapis on loodud kuus kinnistut ning hinnanguliselt tuleb juurde 300–500 uut töökohta.
Tööstuspargi esimeses etapis müüdi välja või on hoonestusõigusega koormatud kõik tööstuspargi territooriumil asuvad 18 kinnistut. Tegevust on alustanud juba seitse ettevõtet, mis annavad praegu tööd 1100 inimesele. Üks tuntumaid Lasnamäe tööstusparki kolinud ettevõtteid on AS Baltika. Lisaks AS Baltikale on Lasnamäe tööstuspargis näiteks AS Tallinna Farmaatsiatehas, AS Otto Bock Estonia, OÜ Logistika+ ja Tallinna Elektrotehnikatehas.
Lasnamäe Tööstuspargi otsustas linnavolikogu asutada 2004. aasta kevadel. Äriühingu põhiülesanne on Lasnamäe tööstuspargi infrastruktuuri rajamine ja kruntide võõrandamine tootmis- ja äriettevõtetele. Kinnistute müügist ja kinnistutele hoonestusõiguse seadmisest saadud rahaga finantseerib Lasnamäe Tööstuspark tööstuspargi infrastruktuuri rajamist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.