"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Lasnamäel korrastati mänguväljakuid (0)
13. oktoober 2008

Lasnamäe seitsmel lastemänguväljakul likvideeriti vanad ohtlikud elemendid, vahetati liiv ja paigaldati uued mänguelemendid.
Tööde käigus asendati vanad ohtlikud mänguelemendid laste poolt enamkasutatavatega, nagu kiigekonstruktsioonid, liumäed, liivakastid, mängulauad, kahele mänguväljakule paigaldati ka mängulinnak. Korrastatud mänguväljakutele pandi ka uued istepingid ja prügikastid.
Lasnamäe uuendatud mänguväljakud asuvad Ümera tänav 22a hoovis, K. Kärberi tänava õuealal, Linnamäe tee 85a hoovialal, Ümera tänav 21a juures, Läänemere tee 41a hoovialal, Ümera tänav 56a hoovialal ja Vikerlase tänav 20a hoovialal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.