"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Lasnamäel korrastati mänguväljakuid (0)
13. oktoober 2008

Lasnamäe seitsmel lastemänguväljakul likvideeriti vanad ohtlikud elemendid, vahetati liiv ja paigaldati uued mänguelemendid.
Tööde käigus asendati vanad ohtlikud mänguelemendid laste poolt enamkasutatavatega, nagu kiigekonstruktsioonid, liumäed, liivakastid, mängulauad, kahele mänguväljakule paigaldati ka mängulinnak. Korrastatud mänguväljakutele pandi ka uued istepingid ja prügikastid.
Lasnamäe uuendatud mänguväljakud asuvad Ümera tänav 22a hoovis, K. Kärberi tänava õuealal, Linnamäe tee 85a hoovialal, Ümera tänav 21a juures, Läänemere tee 41a hoovialal, Ümera tänav 56a hoovialal ja Vikerlase tänav 20a hoovialal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.