"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Loeng laste toitumisest (0)
13. oktoober 2008

24. oktoobril kell 12 toimub Põhja-Tallinna perekeskuses (Erika 7a) loeng laste toitumisharjumustest. Esineb toitumisspetsialist Mai Maser, kes muuhulgas räägib sellest, kui sobilikud on lapse igapäevasel toidulaual kalapulk, viiner ja kummikomm.
Loeng kestab kaks tundi ja selle maksumus on 125 krooni. Loengule saab registreeruda perekeskuse telefonil 682 8414. Perekeskus on avatud tööpäevadel kella 10-17.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.