"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
13. oktoober 2008

Sellel reedel, 17. oktoobril esietendub Rahvusooper Estonias ooper “Armastuse valem”. Maimu Bergi libreto Esther Vilari romaani “Nina Glucksteini matemaatika” ainetel eesti keeles eesti- ja ingliskeelsete subtiitritega. Solistid Helen Lokuta (pildil), René Soom (pildil), Riina Airenne, Angelika Mikk, Janne Ševtšenko või Kristina Vähi, Juuli Lill, Andres Köster, Priit Volmer. Muusikaline juht Arvo Volmer, dirigendid Arvo Volmer, Mihhail Gerts, idee ja dramaturgia: Mari Vihmand, Liis Kolle, lavastaja Liis Kolle.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.