"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nukunäitus ja töötuba Õismäel (0)
13. oktoober 2008

Eelmisel nädalal avas õismäelane, pedagoog ja näitleja Lully Gustavson Nurmenuku raamatukogus (Ehitajate tee 109a) näituse “Nukkude maailm”.
Lully Gustavson tegeleb näitlemisega Harry Gustavsoni Pereteatris ning näha saab lavastuste jaoks tema enda valmistatud teatrinukke. Suurte nukkude kõrval on näitusel ka hulk lihtsaid äpusid, lauateatri- ja sõrmenukke, mille valmistamist on ta õpetanud neljal aastal Lastemuuseumis ja Kodulinna Majas.
Peale omatehtud nukkude on näitusel eri aegade festivalidel teiste maade nukuteatri-inimeste kingitud nukud. Näitusel on eksponeeritud ka Gustavsoni raamatud, millest kõige värskem on “Näidendeid koolilavale” teine osa koos laulude fonogrammidega kahel CD-l. Selles raamatus jagatakse õpetusi nukuteatri tegemiseks.
Lully Gustavson juhendab näitusel ka nukumeisterdamise töötuba. Lisaks saab lastega koos kuulata-mängida ühte muinasjuttu.
Eelregistreerimine töötoas osalemiseks Nurmenuku raamatukogus, tel 683 0980, e-post nurmenuku@tln.lib.ee. Näitus jääb avatuks 29. novembrini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.