"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Puudega inimesed pääsevad mugavamalt arsti juurde (0)
13. oktoober 2008

Tõnismäe polikliinikus (Hariduse 6) on ümber korraldatud liikumispuudega patsiendi vastuvõtt ning nüüdsest on liikumispuudega patsiendil võimalus pöörduda pere- või eriarsti vastuvõtule esimesel korrusel paiknevasse kabinetti.
“Septembrikuust alates on Ida-Tallinna Keskhaigla Tõnismäe üksuses muudetud ligipääs puuetega inimestele mugavamaks,” ütles abilinnapea Merike Martinson. “Hoone muinsuskaitselised tingimused pole võimaldanud põhjalikke ümberehitusi ega lifti ehitamist, kuid ka praegune ümberkorraldus hõlbustab liikumispuuetega inimeste ja ägeda südamepuudulikkusega patsientide arstilepääsu.”
Liikumispuudega patsiendi sissepääsu tee kulgeb Hariduse tänavalt kaldtee kaudu. Mööda kaldteed jõuab patsient siseõue, kust on sissepääs polikliiniku hoone kangialusest otse kabinet 110 eesruumi.
Eraldi sissepääsuga uks on avatud Tõnismäe polikliiniku lahtioleku aegadel esmaspäevast reedeni kella 7.30-19.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.