"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Tervisekoalitsioon alustas tööd (0)
13. oktoober 2008

Möödunud nädalal kokku tulnud linnapea juhitav tervisekoalitsioon hakkab langetama olulisi otsuseid, mis peavad tagama linlaste tervise kaitse ja edendamise.
Laiapõhjalise tervisekoalitsiooni  ülesanne on koordineerida Tallinna rahvastiku tervise arengukava 2008–2015 elluviimist eri sektorites.
“Meie tegevuse põhimõte “Terve elu terve!” ei ole tühi loosung,” ütles linnapea Edgar Savisaar. “Püüame võimalikult erinevate valdkondade spetsialistide toel koordineerida arengukava elluviimist eri sektorites ning kõrgkoolidel on siin oluline roll.” Tervisekoalitsiooni kuuluvad linnavolikogu liikmete, linna ametite ja linnaosade juhtide kõrval ka pealinna ülikoolide, Eesti Terviseedenduse Ühingu, Tervise Arengu Instituudi, Tervisekaitseinspektsiooni ja ettevõtjate esindajad. Kokku on Tallinna Tervisekoalitsioonis 35 liiget.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.