"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
VAATA TALLINNA TELESAATEID: telekanalil Kalev Sport igal nädalal. (0)
13. oktoober 2008

13. oktoobril kell 20.20 saab vaadata spordisaadet “Tallinn liigub”. 20. oktoobril samal kellaajal läheb aga eetrisse “Kultuurilinn Tallinn”. Seekordses saates antakse ülevaade Peterburi päevadest Tallinnas ning räägitakse uuest Aegna saare raamatust, mille kirjutas Robert Nerman.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.