"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Valmis Lasnamäe Ärimaja (0)
13. oktoober 2008

Lasnamäel valmis moodsaim suur ärihooe – 7200ruutmeetrine ligi 160 miljonit krooni maksnud Lasnamäe Ärimaja.
Osmussaare tee 8 asuva hoone viiel korrusel on 26 kaubandus- ja büroopinda ning viis müügisalongi.
Lasnamäe linnaosa vanema Kalle Klandorfi sõnul tähistab Lasnamäe Ärimaja valmimine Peterburi maantee äärsesse piirkonda uue Lasnamäe südame teket. “Logistiliselt ja infrastruktuuri mõttes linnaosa parimasse asukohta kerkinud Lasnamäe Ärimaja täiendavad juba valminud suuremad poed, auto- ja ostukeskused ning ka tööstuspark,” ütles Klandorf.
Ehitanud ettevõtte NCC Ehituse projektijuhi Margus Simsoni sõnul on hoone erilisim osa maa-alune 87kohaline parkla, mis on suurem kui maja selle peal. “Raiusime kogu maa-aluse osa paekivi sisse. Väljaveetud kivimi viisime lähedalasuvasse karjääri, kus materjal killustikuks purustati ning hiljem maja ehitusel uuesti käiku lasti,” kirjeldas Simson projekti. Hoone tellija oli AS Fakto.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.