"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
6 küsimust (0)
20. oktoober 2008

Marko Reikop, saatejuht

Marko Reikop, saatejuht

Milline on Eesti telemaastiku eripära?

Turu väiksus. Ameerikas on mitu korda rohkem inimesi ja selle võrra kergem saateid teha. Vestlussaatesse võib tulla korraga näiteks kuus hermafrodiiti. Eestis vaevalt nii palju tuleks ja ega nad ennast avalikult näidata tahaks.

Kas Eesti teeb häid saateid?

Muidugi on häid saateid ja saatejuhte. Palju leidub harivaid saateid, mis ehk ei ole nii tuntud, sest need ei ole meelelahutuslikud. Kuid ka meelelahutuslikel saadetel pole midagi viga. Head on näiteks “Laululahing”, “Tantsud tähtedega” ja “Paar”.

Kas on mõtet saateid sisse osta?

Loomulikult! Sisse ostetavad saated on valminud suuremates maades, kus veel rohkem geniaalseid inimesi. Sellised saated on ära proovitud ja on tõestatud, et need toimivad.

Milline on televisiooni mõju?

Televisioonil on tarbijale kõige suurem mõju. Võib töötada elu aeg ajalehes või raadios, ilma et keegi sind tunneks. Televisioonis on lihtne kiiresti tuntuks saada ja näiteks tõsielusaadetes ka oma maine ära rikkuda.

Kas on raske olla kuulus?

Eestis tegelikult üks ühele kuulsust, võrreldes mõne suurema maaga, ei ole olemas. Ilmselt tuntakse mind tänaval rohkem ära ja mul on lihtsam tööd teha, kui nägu ja nimi kokku viiakse. Ehk teenindavad ka müüjad mind pisut viisakamalt, kuid üldiselt suhtutakse tuntud inimestesse Eestis rahulikult. Eks see tõeline kuulsus ja fänlus ole rohkem USA fenomen. Johnny Depp võib näiteks Pariisis üsna häirimatult jalutada, samas kui Ameerikas tekitaks ta suurt tähelepanu.

Kellest võiks tele tegemisel eeskuju võtta?

Ehk Urmas Otist… Tegelikult on sellega nii, et tasuks olla ikka sina ise. See on ehk kõige raskem, kuid pole mõtet kedagi mängima hakata. Peale selle kõik muutub ja areneb. Kui kunagi oli näiteks Valdo Pant parim telemees, siis tänapäeval tunduvad tema salvestised juba kummalised.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.