"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Avaliku koosoleku pidamine lihtsam (0)
20. oktoober 2008

Tulenevalt seadusemuudatustest peab kohalik omavalitsus edaspidi registreerima vaid need koosolekud, millega kaasneb liikluse ümberkorraldamine, suuremõõtmeliste konstruktsioonide püstitamine või heli- või valgustusseadmete kasutamine.
Kõikide ülejäänud koosolekute puhul peab koosoleku korraldaja informeerima vähemalt kaks tundi enne selle algust politseid, esitades koosoleku toimumise kohta vormikohase teate.
Liikluse ümberkorraldamist, telgi, lava, tribüüni või muu suuremõõtmelise konstruktsiooni püstitamist või heli- või valgustusseadmete kasutamist nõudva avaliku koosoleku pidamise kohta esitab koosoleku korraldaja hiljemalt neli tööpäeva, kuid mitte varem kui kolm kuud enne koosoleku pidamise päeva vormikohase teate koos kõigi nõutud lisadokumentidega linnavalitsuse teenindusbüroosse, kus see registreeritakse.
Linnakantselei avaldab registreeritud koosolekute informatsiooni Tallinna veebileheküljel www.tallinn.ee, seal avaldatakse ka Põhja Politseiprefektuuri poolt registreeritud koosolekud.
Seoses avaliku koosoleku seaduse muudatustega teeb linnavalitsus linnavolikogule ettepaneku muuta Tallinna Linnavolikogu 25. augusti 2005 määrust nr 43 “Tallinna linna avaliku korra eeskiri ja avaliku koosoleku korraldamise nõuded”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.