"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Esita parim noorsootöötaja (0)
20. oktoober 2008

8allinna Spordi- ja Noorsooamet kuulutas juba neljandat aastat järjest välja konkursi aasta parima noorsootöötaja leidmiseks.
Tallinn kutsub kõiki märkama noorsootöötajaid, kes on viimase aasta jooksul silma paistnud aktiivse tööalase tegevusega, mis on nii noortele kui ka noorsootöö jaoks huvitav, uudne, kaasav, arendav, võimalusi juurde loov, noorte omaalgatust ja osalust võimaldav.
Nominente tunnustusauhinnale saab esitada kuni 15. novembrini (k.a) postiaadressil Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Vabaduse väljak 10b, 10146 Tallinn või elektronposti teel: marko.ool@tallinnlv.ee
Ettepanekus peavad kirjas olema andmed esitatava isiku kohta (kontaktandmed, organisatsioon, ametinimetus ja sellel töötatud aastate arv), põhjalik ülevaade nominendi noorsootööalasest tegevusest koos argumenteeritud hinnanguga ning esitaja nimi ja kontaktandmed. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.