"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Invamess tutvustas ­õppimisvõimalusi (0)
20. oktoober 2008

Eelmisel nädalal peetud “Invamess 2008” püüdis suurendada puuetega inimeste, nende pereliikmete ja spetsialistide teadlikkust teenustest ja toodetest, mis aitavad parandada puuetega inimeste igapäevast toimetulekut.
Tallinnas on kokku ligi 20 000 puudega inimest, kes kõik võisid messil tutvuda õppimisvõimaluste, puuetega inimeste ühingute tegevuste, abivahendi- ja meditsiinifirmade toodete, rehabilitatsiooniasutuste teenustega jpm.
Messil olid mitmed avatud töötoad, teemadeks puuetega laste perekonda toetavad teenused, tromboos, diabeet ja universaalne disain.
Mõlemal päeval oli külastajatel võimalik saada sotsiaaltöötaja käest teavet puuetega inimestele suunatud toetustest ja teenustest Tallinnas.
Microsoft Eesti andis messil Tallinna Puuetega Inimeste Kojale üle tšeki 152 000 kroonile puuetega inimeste arvutiõppe toetuseks. Messi puhul ilmus ka kataloog, kust leiab praktilist infot nii riiklike kui ka Tallinna linna poolt puuetega inimestele suunatud teenuste ja toetuste kohta.
Invamessi korraldas Tallinna Puuetega Inimeste Koda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.