"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kaebekooride konkurss (0)
20. oktoober 2008

Tallinna noorte infokeskuse poolt välja kuulutatud kaebekooride konkursi laulude esitamise tähtajani on aega jäänud üks kuu. Kaebekoor (Complaint Choir) on maailmas üha enam populaarsust koguv kooriliik, mille peamine eesmärk on kokku tuua grupp inimesi, kellega koos koostada muusikapala igapäeva-probleemidest. Konkursiga loodab ka Tallinna noorte infokeskus aimu saada tänapäeva noorte peamistest mureallikatest, mistõttu pole konkursil niivõrd oluline suurepärane lauluoskus, kuivõrd sõnum, mida teos edasi annab. Kaebekooride konkursil osalemise tingimused: koori liikmete keskmine vanus peab olema alla 26 eluaasta; üks koor võib osaleda kuni kolme lauluga; ühe laulu pikkus võib olla kuni 4 minutit; nii viis kui sõnad peavad olema omalooming; sisuks peab olema noortele n-ö peavalu valmistavad valdkonnad; teos ei tohi sisaldada ebatsensuurseid väljendeid. Valmis laul tuleb esitada Tallinna noorte infokeskusesse CD/DVD-l (kas siis audiosalvestisena või videona) hiljemalt 17. novembriks 2008. Lisada tuleb ka laulusõnad ning kooriliikmete nimekiri koos sünnikuupäevadega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.