"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kasiinodele keelualad (0)
20. oktoober 2008

Linnavolikogu liige Märt Sults soovitab määratleda piirkonnad Tallinnas, kus hasartmängukoha avamine on keelatud.
Sults esitas Keskerakonna fraktsiooni nimel linnavolikogu menetlusse eelnõu, milles tehakse linnavalitsusele ülesandeks määratleda üldplaneeringute või detailplaneeringute menetlemisel need piirkonnad linnas, kuhu ei ole lubatud rajada kasiinosid.
Eelnõu esitamisel viitas Sults maksu- ja tolliameti andmetele, mille järgi oli septembris Tallinnas 87 mängukohta. “See on selgelt liiga suur arv ning tihti paiknevad mängukohad ka ebasobivates asukohtades,” hindas Sults.
“Riigikogus eile vastu võetud Hasartmänguseaduse jõustumisel saab kohalik omavalitsus suurema õiguse määrata, millistes piirkondades võib õnnemängukoha avada. Selle saab määratleda üld- või detailplaneeringus ning piirkondade arenguperspektiive ja elanike huve arvestades,” ütles Sults.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.