Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
MAAILMAST: Rooma muudab teed ohutumaks (0)
20. oktoober 2008

Rooma korraldab uue teedeohutuskampaania koostöös ANIA sihtasutusega. Kava näeb ette harivaid programme koolides, infrastruktuuri parandamist, suuremat kontrolli ja karistusi neile, kes sõidavad joobes. Asutatakse ka uus osakond teeohutuse tarvis. Itaalias on kõige rohkem liikluses hukkunuid Roomas – 2006. aastal oli neid 231. Milano on edetabelis järgmine 100 hukkunuga. Kokku oli Roomas teedel õnnetusi 21 452 ja 28 209 vigastatut.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.