"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
MAAILMAST: Rooma muudab teed ohutumaks (0)
20. oktoober 2008

Rooma korraldab uue teedeohutuskampaania koostöös ANIA sihtasutusega. Kava näeb ette harivaid programme koolides, infrastruktuuri parandamist, suuremat kontrolli ja karistusi neile, kes sõidavad joobes. Asutatakse ka uus osakond teeohutuse tarvis. Itaalias on kõige rohkem liikluses hukkunuid Roomas – 2006. aastal oli neid 231. Milano on edetabelis järgmine 100 hukkunuga. Kokku oli Roomas teedel õnnetusi 21 452 ja 28 209 vigastatut.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.