"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
MAAILMAST: Tasuta parkimine Oxfordis (0)
20. oktoober 2008

Parkimine kõikides Pargi&Reisi alades on nüüd tasuta. Lepe sõlmiti Oxfordi linna ja Oxfordshire’i maakonnaga, millega lubatakse Pargi&Reisil kasutada alasid tasuta kümme aastat. Linnajuhid usuvad, et tasuta parkimine meelitab inimesi ühistransporti kasutama. Pargi&Reisi tasuta parkimine on Oxfordi viies piirkonnas: Redbridge’is, Pear Trees, Seacourtis, Water Eatonis ja Thornhillis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.