"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
20. oktoober 2008

Sellel pühapäeval, 26. oktoobril kell 18.00 toimub Tallinna Linnahallis emotsionaalne Jaak Joala lauldud laulude galakontsert. Esinevad Gerli Padar, Mikk Saar, Lea Liitmaa, Riho Sibul, Chalice, Tanel Padar, Jaagup Kreem, Birgit Õigemeel, Dave Benton, Siiri Sisask. Taustalauljad on Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Rolf Roosalu ning Raimondo Laikre. Endise idabloki maade estraaditaeva staari Jaak Joala kõrgelennuline karjäär algas 1960. aastate lõpus ansamblist Kristallid, mille liikmeks sai toona 16aastane Joala Olav Ehala kutsel. 1970. aastatel sai Joalast eesti muusika visiitkaart ning 1980. aastatel oli ta juba  terve NSV Liidu üks kuulsamaid lauljaid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.