"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Päikselised Brasiilia rütmid (0)
20. oktoober 2008
Scanpix

Esmakordselt Eestis saab Tallinn Winter Tropics Festivali raames kuulata brasiilia muusikat. 9.–23. novembrini vallutavad Tallinna päikselised brasiilia rütmid. Winter Tropics pakub rõõmsat energiat ja kultuurilist vaheldust hilissügiseses Tallinnas. Esinejate hulka kuuluvad ELZA SOARES, kes sai 2000. aastal BBC tiitli “Voice of the Millenium”. Samuti Brasiilias väga populaarsed Farofa Carioca, Forro In The Dark ja Ramiro Musotto. Üles astub ka hetkel Eestis tegutsev Denise Fontoura.    
Kontserdid toimuvad klubis Überblingen ja restoranis Clazz.
Lisaks loob festival võimaluse osaleda mitmesugustes töötubades, õppida eksootilist muusikat, rütmipille ja tantsu ning tutvuda ookeanitaguse kultuuriga.
Lähemalt saab ennast kurssi viia aadressil www.lahemusa.ee. Piletid on müügil Piletilevis, Piletimaailmas ja Clazzis alates 17. oktoobrist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.