"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Svjata Vatra Estonia talveaias (0)
20. oktoober 2008

Sellel kolmapäeval, 22. oktoobril kell 19.00 esineb Estonia talveaias folkansambel Svjata Vatra. Kaks ja pool aastat tegutsenud eesti-ukraina folkansambli Svjata Vatra koosseis on unikaalne, oma stiili nimetavad muusikud ise tulefolgiks. Eesti ja ukraina rahvalaulud ning -viisid on saanud nüüdisaegsed seaded, autorilood aga on võrsunud muusikute endi elukogemusest. 2006. aastal anti välja esimene CD – “Svjata Vatra”. Ansambel on andnud üle 100 kontserdi Eestis ning esinenud ka mitmel pool Euroopas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.