"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Tasuta teabepäev insuldist (0)
20. oktoober 2008

29. oktoobril kella 14–17 toimub Viru hotelli konverentsikeskuse Duetto saalis rahvusvahelisele insuldipäevale pühendatud tasuta teavitusüritus “Kiire abi päästab aju”.
Ettekannetega esinevad Lääne-Tallinna keskhaigla närvihaiguste keskuse juhataja dr Katrin Gross-Paju, Ida-Tallinna keskhaigla neuroloogia osakonna juhataja dr Toomas Toomsalu, Tallinna Kiirabi ravijuht dr Katrin Koort jt.
Pärast ettekandeid määrab Lääne-Tallinna keskhaigla insuldimeeskond soovijatel vererõhku, kehamassiindeksit, veresuhkrut ja viimase kolme kuu keskmise veresuhkru väärtust, kolesteroolitaset veres ning nende näitajate alusel annab arst hinnangu insuldiriskile.
Sissepääs on kõigile huvilistele tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.