"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tasuta uisutamine Haabersti lastele (0)
20. oktoober 2008

Juba teist korda saavad Haabersti lasteaialapsed käia kahel nädalal teisipäeviti ja kolmapäeviti tasuta uisutamas. Haabersti linnaosa vanema Viktor Vassiljevi sõnul on projekti eesmärgiks tutvustada lasteaedade vanemate rühmade lastele kvaliteetsetes tingimustes sellist talispordiala nagu uisutamine ja anda neile uisutamise algõpet, soodustades nii laste kehalist aktiivsust ja propageerides tervislikke eluviise. Lapsed viiakse lasteaiast jäähalli ja tagasi tellitud bussiga tasuta. Uiskude laenutamine on lastele ja nende saatjatele samuti tasuta.
Projekt kaasab umbes 240 lasteaialast viiest Haabersti lasteaiast ja 30 saatvat lasteaiaõpetajat ja -töötajat. Kevadine prooviprojekt näitas, et lastel on uisutamise vastu suur huvi. Projekti organiseerivad Haabersti Linnaosa Valitsus koostöös Premia jäähalli ja haridusametiga. Haabersti pürib tervist edendavaks linnaosaks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.