"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Lennujaam jätkab ­laienemist (0)
27. oktoober 2008

Tallinna linnavalitsus võttis vastu Tartu mnt 107/Väike-Sõjamäe 12/Suur-Sõjamäe 54 kinnistuosa detailplaneeringu, mis näeb ette 6,82 ha suurusele alale kahe lennukiangaari rajamist ning olemasoleva ärihoone laiendamist.
Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on Tallinna lennujaama näol tegemist nii linnale kui riigile olulise logistilise väravaga. “Lennujaama poolt pakutavate teenuste kvaliteet mõjutab otseselt meie asendit nii Euroopa Liidu kui maailma kaardil ning seepärast toetame igati lennujaama arengu jätkumist,” leidis Aas.
Planeeringuala piirneb lõunast lennukite maandumisrajaga. Ala ümbritsevad hooned on enamjaolt ühe- kuni kolmekorruselised. Tallinna üldplaneeringuga on ala maakasutuse juhtfunktsiooniks liiklusala – raudtee ja lennuvälja ehitiste ja suuremate parklate ala.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.