"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
MAAILMAST: London ennetab teismeliste rasedusi (0)
27. oktoober 2008

Muu hulgas on algklassiõpilastele kavas tunnid ka seksuaalkasvatusest. Valitsuse plaan on vähendada teismeliste rasedust ja tõmmata noored eemale uimastite ja alkoholi tarbimisest. Seitsmeaastastele koolijütsidele räägitakse, mis on puberteediiga ja tutvustatakse muid fakte elust. Juba viieaastastele tutvustatakse erinevaid kehaosi, inimsuhteid ja uimastite mõju kehale. Haridusminister Jim Knight ütles, et viieaastastele õpetatakse meeste ja naiste erinevust. “Me ei räägi viieaastastele vahekorrast, vaid nad õpivad endi kohta, oma sõprussuhetest, samuti seda, kuidas tugevdada sõprussuhteid,” lisas Knight.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.