"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
MAAILMAST: Roomas suureneb rikaste ja vaeste vahe (0)
27. oktoober 2008

Itaalias on vahe rikaste ja vaeste vahel suurenenud 33 protsendini. Sellised andmed selgusid OECD uuringu raportist. See tulemus on tugevalt üle OECD riikide keskmise, milleks on 12%. Suured vahed inimeste elatustasemes on ka Mehhikos, Türgis, USAs, Poolas ja Portugalis. Itaalias oli ka vähem sotsiaalset mobiilsust võrreldes riikidega, nagu näiteks Taani ja Austraalia. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.