"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
MAAILMAST: Stockholmis on noortel raske eluaset soetada (0)
27. oktoober 2008

Eluasemeturu situatsioon Stockholmis on väga keeruline, eriti noorte inimeste jaoks. Kahekümne kuni kahekümne seitsme aasta vanustest inimestest pooltel ei ole oma elamispinda. Korteri ostmine on paljudele lausa mõeldamatu. Ilma kindla ja stabiilse sissetulekuta on võimatu laenu saada. Lähiajal võib olukord veel hullemaks minna, sest nende inimeste arv, kes jõuavad ikka, mil tahetakse vanematest lahku kolida, suureneb. Samal ajal seisavad paljud korterid tühjana, sest finantskriis on pannud inimesi äraootavale seisukohale. Oodatakse sobivamat aega, mil korter osta. Plaanitakse ehitada palju uusi kortereid, kuid protsess on hetkel väga aeglane.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.