"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Mälestuskujude plats sportlastele (0)
27. oktoober 2008

Tallinna linnakujunduskomisjon kiitis heaks idee püstitada Kalevi spordihalli ette maadleja Kristjan Palusalu skulptuur, samuti tehti spordihallile ettepanek võimaldada samale platsile paigaldada ka teiste sportlaste mälestusmärke.

Tallinna linnakujunduskomisjon kiitis heaks idee püstitada Kalevi spordihalli ette maadleja Kristjan Palusalu skulptuur, samuti tehti spordihallile ettepanek võimaldada samale platsile paigaldada ka teiste sportlaste mälestusmärke.

Spordiselts Kalev pole ideele vastu. Seltsi peasekretär Rein-Vello Ojavere sõnul on idee sportlaste mälestuskujude platsist hea, kuigi platsil ilmselt napib ruumi kõigi mälestusmärki väärivate sportlaste jäädvustamiseks.
Eesti maadlusveteranide ühendus tahab Palusalu skulptuuri paigaldada Kalevi spordihalli ette tuleva aasta 10. märtsiks, mil on kahekordse olümpiavõitja sünnipäev.
Palusalu võitis 1936. aastal Berliini olümpiamängudel kaks kuldmedalit, jäädes raskekaalu kategoorias võitmatuks nii kreeka-rooma maadluses kui ka vabamaadluses.
Palusalu on tänini maailmas ainus, kes samadel olümpiamängudel võitnud nii kreeka-rooma kui ka vabamaadluse raskekaalus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.