"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Mati Kaal saab raemedali (0)
27. oktoober 2008

Mati Kaal, kes on Tallinnas töötanud juba 40 aastat, saab linnalt oma teenete eest Tallinna raemedali.
Tallinna Kultuuriväärtuste Amet taotleb Tallinna raemedali andmist Tallinna Loomaaia direktorile Mati Kaalule, kes on töötanud loomaaias alates 1. novembrist 1968.
Mati Kaal alustas Tallinna Loomaaias tööd direktori asetäitjana teaduslikul alal, oktoobris 1975 määrati Mati Kaal Tallinna Loomaaia direktori ametikohale. Oma eriala põhjalikult tundva spetsialistina ja professionaal­se juhina on Mati Kaal edukalt toime tulnud suure asutuse ja spetsiifiliselt keeruka valdkonna juhtimisega. Mati Kaal esindab Tallinna Loomaaeda mitmetes rahvusvahelistes ühendustes.
Mati Kaalule on 1996. aastal antud Tallinna teenetemärk tegevuse eest linna eluterve keskkonna loomisel ja säilitamisel. Seoses 40. tööjuubeliga on tehtud ettepanek anda Mati Kaalule linnapoolse tunnustusena Tallinna raemedal.
Alates 2004. aastast jagatavat Tallinna raemedalit on linnavalitsus annetanud kokku 24 isikule.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.