"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
27. oktoober 2008

Sellel pühapäeval, 2. novembril kell 20.30 esineb Saku Suurhallis Humanity World Tour 2008 raames The Scorpions. Scorps, nagu neid kutsutakse, on Saksa rock-grupp, mis loodi 1965. aastal Hannoveris. See grupp on läbinud märkimisväärse stiililise arengutee – 70ndate aastate traditsioonilisest hard-rock’ist 80ndate meloodilise metal-muusikani, millest saigi nende firmamärk (koos Klaus Meine jäljendamatu vokaaliga). Ühed eelistavad The Scorpionsi raskemaid lugusid, teised armastavad neid hingeminevate aeglaste ballaadide tõttu – Scorpsid on leidnud austajaid väga erinevatest kategooriatest pärit kuulajate seast ning nad jätkavad eksperimenteerimist ka praegu, hoolimata oma soliidsest loomingulisest vanusest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.