"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Nädala Okas-Rosin-Pähkel (0)
27. oktoober 2008

Nädala okas

PENSIONÄRIDELT NÖÖRITAKSE 42 MILJONIT
.
Riigikogu kaotas tulevast aastast pensionide tasuta kojukande kõigile pensionäridele, millega rahahädas valitsus võidab 42 miljonit krooni. Pensioni saab koju tellida 70 krooni eest.

Nädala rosin

320 UUT BUSSIOOTEPAVILJONI.

Välireklaamifirma JCDecaux vahetab oktoobri lõpuks välja kõik oma 100 kesklinna bussipaviljoni, lisaks paigaldatakse neid üle linna juurde ligi 150. Kokku saab linn tuleva aasta suveks 320 uut bussipeatust.

Nädala pähkel

PANGAD PETAVAD?

Näiteks maksab laenaja Swedbankile laenu tagastades 0,3 protsendi võrra ametlikust kursist rohkem, mis teeb ühe laenaja kohta paarsada krooni aastas, pangale aga tulu üle 20 miljoni krooni aastas. Tarbijakaitse protestib, aga kas tulemuslikult?

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.