"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Sellel nädalal saab veel kuulata Klaverifestivali kontserte (0)
27. oktoober 2008

Teisipäeval, 28. oktoobril kell 17.00 esineb Estonia kontserdisaalis Ralf Taal. Kavas Beethoveni Sonaat nr 15 op 28 D-duur (Pastoraalne ja Sonaat nr 26 op 81a Es-duur (Das Lebewohl). Eespere uue teose esiettekanne ning Brahmsi Variatsioonid Paganini teemale, 1.-2. vihik. Veel kontserte leiate Eesti Kontserdi kodulehelt www.concert.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.