"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
416 hooldamata hauaplatsi taaskasutusse (0)
03. november 2008

Hooldamata hauaplatside komisjon vaatas üle Tallinna kalmistutel hoiatussildiga märgistatud mahajäetud hauaplatsid ja tunnistas hooldamata matmispaikadeks Siselinna kalmistul 108, Pärnamäe kalmistul 139 ja Liiva kalmistul 169 hauaplatsi.
Komisjon otsustas hooldamata hauaplatsid akteerida ja matmispaikadena uuesti kasutusele anda. Kodanikel on võimalik tutvuda akteeritud hauaplatside nimekirjaga, et aidata selgitada hauaplatside kasutajaid. Selleks palutakse pöörduda Pärnamäe, Siselinna ja Liiva kalmistute kontoritesse 3. novembrist kuni 28. novembrini 2008 tööpäevadel kell 9–16.
Pärnamäe kalmistu (Pärnamäe tee 36), tel 623 9006, parnamae@kalmistud.ee
Siselinna kalmistu (Toonela tee 7), tel
601 4064, siselinna@kalmistud.ee
Liiva kalmistu (Kalmistu tee 34), tel
672 2216, liiva@kalmistud.ee
Hooldamata hauaplatside akteerimise alusdokument on Tallinna kalmistute kasutamise eeskiri p 24 (kinnitatud TLV 11.06.1993 määrusega nr 155).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.