"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Leedus naastrehvid juba keelatud (0)
03. november 2008

Vastavalt muudatustele Leedu liikluseeskirjas keelatakse naastrehvide kasutamine Leedu territooriumil alates 10. aprillist 2011.
Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš kutsub üles järgima ka Eestis Leedu Vabariigi eeskuju ning keelama naastrehvide kasutamise. Tallinna linnavolikogu esitas käesoleva aasta märtsis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile ettepaneku keelustada naastrehvide kasutamine Eesti territooriumil alates 1. oktoobrist 2010. 
Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on uuringud näidanud, et naastrehvide kasutamise keelustamisega saavutatakse teekatete pikem eluiga, mis vähendab oluliselt teede remondivajadust ja autorataste alt õhku lenduvat tolmu.
Septembri alguses toimus Tallinna linnavalitsuses energeetikakomisjoni koosolek, kus oli taas arutlusel naastrehvide keelustamise vajadus. Komisjoni esimehe Deniss Boroditši sõnul nõustus energeetikakomisjon vajadusega teha järjekordne pöördumine Vabariigi Valitsuse poole naastrehvide keelustamise küsimuse uueks aruteluks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.