“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
MAAILMAST: Sõitkem rohkem jalgrattaga! (0)
03. november 2008

Saksamaa transpordiminister Wolf­gang Tiefensee kutsub inimesi üles rohkem jalgratastega linnas sõitma. Selle üleskutsega tahetakse võidelda kliimamuutustega. Minister ütles, et järgmise aastakümne sees peaks kolmandik sõite Saksamaa linnaaladel tehtama autode asemel jalgratastega. Minister tõi veel välja asjaolu, et 90% autosõitudest Saksamaa linnades on lühemad kui kuus kilomeetrit. Kui kolmandik nendest sõitudest tehtaks jalgrattaga, väheneks CO2 emisiooni 7,5 miljoni tonni võrra igal aastal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.