"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
MAAILMAST: Viinis toimub filmifestival (0)
03. november 2008

Festivalil näidatakse umbkaudu 300 dokumentaalfilmi, põhifilme ja lühifilme üle kogu maailma. Esimene filmifestival Viinis toimus 1960. aastal. Austria suurim filmifestival meelitab iga aastaga aina rohkem külastajaid. Eelmisel aastal osales 91 700 inimest. Eriline üritus pühendatakse Bob Dylanile. Näidatakse filme aastatest 1921–2007, mis on pühendatud Los Angelesele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.