"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
03. november 2008

Sellel pühapäeval. 9. novembril algusega kell 12.00 toimub Estonia kontserdisaalis Eesti Naislaulu Seltsi isadepäeva pidulik kontsert. Esinevad Olav Ehala, Eva-Liisa Ehala, Tanel Ehala, Tõnu Raadik, Musamari mudilaskoor, Eesti Lastekoor, Tallinna Ülikooli naiskoor ja meeskoor, Eesti Koorijuhtide Naiskoor, Tallinna Muusikakooli kandleansambel, vokaalansambel Musette ja kammeransambel. Dirigendid Tiina Mee, Aarne Saluveer (pildil), Lydia Rahula, Linda Kardna, Andrus Siimon, Jüri Rent, Indrek Vijard, Ella Maidre. Üritus on kõigile TASUTA!

Sellel pühapäeval. 9. novembril algusega kell 12.00 toimub Estonia kontserdisaalis Eesti Naislaulu Seltsi isadepäeva pidulik kontsert. Esinevad Olav Ehala, Eva-Liisa Ehala, Tanel Ehala, Tõnu Raadik, Musamari mudilaskoor, Eesti Lastekoor, Tallinna Ülikooli naiskoor ja meeskoor, Eesti Koorijuhtide Naiskoor, Tallinna Muusikakooli kandleansambel, vokaalansambel Musette ja kammeransambel. Dirigendid Tiina Mee, Aarne Saluveer (pildil), Lydia Rahula, Linda Kardna, Andrus Siimon, Jüri Rent, Indrek Vijard, Ella Maidre. Üritus on kõigile TASUTA!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.