"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Taksoveo teenusele piirhind ja vähem taksosid (0)
03. november 2008

Linnapea Edgar Savisaar andis abilinnapeadele Jaanus Mutlile ja Taavi Aasale ning linnasekretär Toomas Sepale ülesande töötada novembri jooksul välja taksondust puudutavad seadusemuudatused, mis annaksid omavalitsustele õiguse kehtestada taksoveo teenusele piirhinnad ning piirata taksoveolubade arvu.
Lisaks sellele tuleb välja töötada võimalus anda hotellidele rendile linnale kuuluv hotellide juures olev transpordimaa, et hotellid ise saaksid sõlmida taksofirmadega lepinguid ning koordineerida nende peatumiskohti. Samuti tuleb transpordiametil läbi töötada vanalinnas asunud avalike taksopeatuste taastamise küsimus.
Juhul kui uuest aastast antakse taksonduse järelevalve üle munitsipaalpolitseile, tuleb uueks aastaks läbi töötada ka kõik juriidilised küsimused, mis puudutavad taksonduse järelevalve käigus tehtavat väärteomenetlust ja haldusmenetlust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.