"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinnas hakkavad sõitma ööbussid (0)
03. november 2008

7. novembrist kuni 6. detsembrini korraldab Tallinna Transpordiamet pilootprojekti, mille käigus pikendatakse reede ööl vastu laupäeva ja laupäeva ööl vastu pühapäeva enim kasutatavate ühistranspordiliinide tööaegu.
Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul sõidavad bussid ning trollid oma tavapärasel marsruudil ja peatuvad nõudmisel kõikides liinil olevates peatustes. Bussides ja trollides kehtivad tavalised sõidupiletid ning kõik sõidusoodustused. Sisenetakse ja väljutakse esiuksest ning sõidukites on piletikontrolörid, kes tagavad sõitjate turvalisuse. “Kui nädalavahetustel kella üheni sõitvad bussid ja trollid ennast õigustavad, on võimalik panna ööbussid käima ka teistel suundadel,” selgitas Mutli. “Kindlasti on see paljude öösel sõita soovivate inimeste jaoks meeldiv uudis, sest pakub konkurentsi mitu korda kallimale taksosõidule,” rõhutas Mutli.
Bussiliinidel nr 1A, 18, 40, 60 ja 67 ning trollibussiliinidel nr 3 ja 6 väljuvad öösel kell 01.00 vastu laupäeva ja pühapäeva lisasõidukid. Liinide nr 1A, 18 ja 40 ööbussid väljuvad Postimaja kõrvalt Hobujaama peatusest. Liinide nr 60 ja 67 bussid ning trollibussid alustavad oma öist ringi tavapeatustest.
Pilootprojekt kestab kuni selle aasta 6. detsembrini. Lisainformatsiooni saab telefonil 1345.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.