"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Teleprojekt esitlusel (0)
03. november 2008

Baltimere-äärsete pealinnade meediatöötajad tutvusid Tallinna TV projektiga.
Tallinn tutvustas Riias toimunud Baltmet Info Foorumil Tallinna TV projekti, mis sai kuulajatelt hea hinnangu.
Tallinna TV kontseptsioon toetub n-ö kolmele vaalale: kodanikutelevisioon, kus linnaelanikud ja ühingud, saades vajaliku koolituse, võivad ise oma programmi koostada; klassikaline ehk avalik-õiguslik televisioon ja kõikvõimalikud teenused, mida saab TV-teksti baasil ja puldi abil tellida, näiteks rongi-, bussi- või teatripiletid. Foorumil olid esindatud Baltimere-äärsete pealinnade, nagu Oslo, Helsingi, Vilniuse, Riia ja Tallinna esindajad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.