"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Harju tänava liuväli taas avatud (0)
10. november 2008

Talve lähenemisest ei anna märku mitte ainult esimesed öökülmad, vaid ka isadepäeval Harju tänaval avatud liuväli.

Talve lähenemisest ei anna märku mitte ainult esimesed öökülmad, vaid ka isadepäeval Harju tänaval avatud liuväli.

Tänavu avati jääväli 10 päeva varem kui mullu. Möödunud hooajal külastas liuvälja 18. novembrist 30. märtsini 30 000 inimest, neist umbes 5000 kooliõpilast. Tänavune on kesklinna ainsa avaliuvälja kolmas hooaeg.
Liuväli töötab iga päev kella 10 kuni 22. Liuvälja kõrval avatakse kohvik, kust võib imetleda Harju tänava panoraami. Võimalik on uiske laenutada. Neil päevadel, kui on oodata suurt külastatavust, on kohal ka uisutamisinstruktor, kes aitab algajatel uisutamist selgeks saada. Detsembrikuu puhkepäevadel on kavas mitmesugused etendused jääl.
Hinnakiri ei ole möödunud aastaga võrreldes eriti muutunud, kuid juurde on tekkinud võimalusi valida enesele kõige sobivam variant. Tavaline täiskasvanu tunnipilet maksab 55 krooni, nädala lõpus 70 krooni. Lapsed ja pensionärid saavad uisutada 35 krooni eest tunnis (40 krooni nädalavahetusel). On perepiletid ja abonemendid 10 külastuseks, tudengitele tehakse soodustusi. Uisulaenutus läheb maksma 20–25 krooni (sõltuvalt jalanumbrist).
Nagu möödunud aastal, nii saavad Tallinna üldhariduskoolide õpilased ka tänavu kella 10 kuni 15 tasuta uisutada, kuid selleks on vaja varem aeg kokku leppida. Lisateavet liuvälja kohta leiab internetis aadressilt www.uisuplats.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.