"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Linn ootab sporditoetuste taotlusi (0)
10. november 2008

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet ootab järgmisel aastal pealinnas korraldatavate rahvusvaheliste spordiürituste toetuse taotlusi.
Toetust rahvusvahelistele spordiüritustele võib taotleda maailma meistrivõistluste, maailma karikavõistluste etappide, Euroopa meistrivõistluste, Euroopa karikavõistluste etappide ja teiste rahvusvahelise alaliidu kalendrisse kuuluvate võistluste korraldamiseks. Toetuste eraldamise komisjon koguneb järgmise aasta jaanuaris.
Toetuse taotlused koos kavandatava tegevuse kirjeldusega tuleb esitada kirjalikult hiljemalt 1. detsembriks 2008 aadressil Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Vabaduse väljak 10b, Tallinn, 10146. Mittetulundustegevuse toetuse taotlusvorme saab spordi- ja noorsooametist, linnavalitsuse infosaalist või internetist aadressil www.tallinn.ee spordi- ja noorsooameti lingi alt. Sama lingi alt saab tutvuda ka eelmistel aastatel eraldatud toetustega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.