"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lõunamuusika: “Noored klassikas” (0)
10. november 2008

Sellel teisipäeval, 11. novembril kell 16.00 saab Estonia kontserdisaalis kuulata kontserti Lõunamuusika: NOORED KLASSIKAS. Esinevad noorteorkestrid, Georg Otsa nim Tallinna Muusikakooli sümfooniaorkester ja segakoor, Tallinna Muusikakeskkooli sümfooniaorkester ja segakoor, soleerivad tšello, kitarr ja saksofon. Tekste loevad Vanalinna Hariduskolleegiumi õpilased. Dirigent MIKK MURDVEE.
Juba kolmandat aastat mängivad Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli ja Tallinna Muusikakeskkooli noored muusikud projektis “Noored klassikas”. Sel kontserdil püütakse luua kauneid hetki lisaks meeleolukale valikule eesti, vene ja lääne klassikast ka spetsiaalselt selle orkestri jaoks loodud uudisteosega Tõnis Kaumannilt. Kontserdi formaadiks on saanud kaunis sümbioos muusikast, kunstist ja kirjandusest noortelt noortele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.