"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Maailmast: Kõigi aegade väikseim töötus (0)
10. november 2008

Horvaatia töötute arv on rekordiliselt väike. Tuginedes statistikaameti andmetele, võib öelda, et töötus on Horvaatias langenud aastakümne madalaimale tasemele. Töötus, mis 2002. aastal oli 23,3%, langes 16%ni. Kokku on Horvaatias 270 000 töötut. Kohalikud majandusteadlased põhjendavad töötuse protsendi langust välisinvesteeringute suurenemisega ja valitsuse rolli vähenemisega majanduses. “Riik on vähendanud oma rolli majanduses ligi 50%,” ütles majandusminister Ante Zigman.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.